Ecophon BIM objekti

Ecophon objavljuje sveobuhvatan asortiman BIM proizvoda

Što je BIM?

Modelirane građevinskih informacija(BIM- Building Information Modelling) postupak je za stvaranje virtualnih modela građevinskog projekta.

BIM objekti pomažu korisnicima
– vizualizirati dizajn i funkcionalnost
– učinkovito planirati i kalkulirati projekte kako biste uštedjeli na vremenu, materijalu i novcu.

BIMobject® Cloud doseže 150 000 korisnika i 4 000 000 preuzimanja. Ovo postavlja BIMObject u vodeću poziciju i čini BIM object cloud rješenjem za tržište arhitekture, inženjerstva i građevinarstva.

Tvrtka Saint-Gobain Ecophon objavila je jedan od najcjelovitijih serija proizvoda na bimobject.com za Revit i ArchiCAD. To znači da su na BIMobject.comu i BIMobject Apps for Revit and ArchiCADu sad dostupna oko 50 stropnih sustava.

Objekti su potpuno prilagodljivi , npr. veličine prema Ecophonovim stropnim sustavima. To će pomoći korisnicima da učinkovito planiraju i implementiraju stropna rješenja u različitim projektima.

revit-logo-1Revit inačice daju detalje instaliranja i prijelazne crteže.

archicad-logo-1ArchiCAD inačice omogućuju korisnicima ručno prilagoditi i konfigurirati cjelokupne stropne strukture. ArchiCAD objekti sadrže vezu s ispravnom M skicom za svako pojedino stropno rješenje, a također nudi i postavljanje vješalica. Ovo pomaže korisniku u postavljanju cijevi i električnih spojeva iznad stropa.

U BIM objektima korisnici će imati pristup svim potrebnim informacijama kao što su:

• apsorpcijske klase zvuka
  • emisija CO2
  • poveznice za spise

U BIM softveru također se mogu generirati računi za materijale, glede olakšavanja optimalizacije, smanjenja otpada i postizanja najboljeg rješenja za projekt.